Sep 30, 2010

Pangkat oh pangkat

Semalam dapat pangkat Pengurus Form 5 ape kejadah ntah Kadet Polis.
Aku sungguh tidak sangka aku bole dapat.
Jadah die,aku tak aktif langsung bole dapat pangkat.
Kawad mcm Azhar(robot),command mcm tahi,bole dapat.
U-N-B-E-L-I-E-V-E-B-L-E

Hari ni dapat pangkat pengerusi pulak F1 In Schools.
Amik kau,pengerusi beb.
Dream on Azhar nak amik tempat Pengerusi.
hahahahah.
Hope F1 SSI akan lebih maju.
Above and beyond (mcm penah dgr ayat ni)

Hari ni jugak aku tau yang muka aku mcm nak baham org kat sekolah.
Ade ke patut?
Aku cuba senyum sikit la kalau boleh.
Teeheee.
=DD

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP