Jan 22, 2011

Yuna's PRIVATE FACEBOOK! and a little facts about Mior

Setelah setengah jam cari gali FB gila ni,BARU lah aku jumpa FB Private Yuna ni.
Yang sedihnya,nak add tak bolehhh.
Ye lah dah nama pun private kan.
Soo,kena kenal betul2 rapat baru lah boleh add dia ni.
Cantik jugak kalau aku pujuk Mior OCK suruh Yuna add aku kan?
hahahahhaha
Mior lah satu2 nya mutual friend Yuna dgn aku.
Tak kenal mior?
Tak kenal OCK?
Nah ni dia



The first from left is Mior Luqman Hakim,and this is not OCK,OCK ade kat bawah tuu.
Gila kan dia ni lepak dengan artis-artis besar mcm ni?
I gotta admit,he's kinda big deal ya know what im saying?
And dia ni jugak ade band!
OCK tuu la band dia doo,Oh Chentaku.
3 org je dah cukup kasi gegar scene.


Yeah,itu Adib,meor dgn ape ntah lagi sorang.
Tak ingat sangat.
Tapi for sure,dia ni kira childhood friends dgn jamming friends Yuna doo!
Wa jealous siaa!
Kekadang tgk twitter si Yuna ni,ade je name Meor muncul.
Siapa yg tak pernah dgr OCK ni rugi jugak,dah 3 album sudah launched termasuk EP-EP diorg.
And 2 out of 3 aku dah dengar.
Nak nangis berooo.
=(
Every song mcm related hidup aku ni sikit.
Sama mcm Yuna punya lagu jugak lah!
=D

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP