Jun 9, 2011

Bloggers as "goblok"-gers

Title post mengarut ni maybe agak mind tumbling sikit kan?
Goblok ni bermaksud bodoh in jawa/indon.
Yang gila indon tuu maybe korang tahu kut ayat ni.
So,ape bende yang goblok sangat dengan bloggers nowadays?
Maybe just maybe you guys dah kenal dah bloggers-bloggers yang agak bebal yang buat post yang buat orang tak puas hati,butthurt,marah,dan macam macam lagi lahhh kann.
They use their blog as alat kutuk mengutuk,tak kebangangnye tuu kan?
Here are the top 3 "goblok"gers yang aku dapat tahu mase hols ni.
Here we go!


1 : Intan Nur Anum
Dia ni popular sebab post dia pasal hijab.
Post dia ni yang buat aku meresap gila babi tahap anjing ialah post die yang ini


Bagi yang bertudung tuu,korang patut baca.
Aku tanye sikit,adakah seorang yang tak pakai tudung layak untuk mengutuk perempuan yang pakai tudung?
I mean,bukannye tak pakai tudung ni hina sangat or tak layak nak mengutuk,tapi pakai tudung is better dari tak pakai kan?
Bayang kan lah,aku tak pakai baju tapi aku marah kau yang pakai baju,pelik tak?
hahahhahaha.
So,apesal si perempuan ni berani betul nak bersuara padehal dia ni pun tak betul?
Kalau korang sama kepala dengan aku,sila lah like page ini

Intan Nur Anum,the imaginary hijab wearer

Blog dia penuh dengan mencarut,macam sial.
Perempuan kalau mencarut,dah tak nampak macam perempuan dah.
Perempuan sepatutnye lemah lembut or "molek" bak kate Shaheizy Sam dalam cerita "Kongsi"
hahahahahh.
p/s : im not merendahkan perempuan yang tak pakai tudung.I respect both free hair or hijab wearers girls.


2 : Bubu Murad
Okay,maybe the hardcore scene guys kenal this Bubu Murad.
Why?
Because she mengaku she layan hardcore tapi dress up macam black metal and yeah she layan black metal not hardcore sebab salah anggap black metal tuu hardcore.
Faham?
Berbelit an?
hahahahhaha

Bubu Murad FTW!

Conspiracy dia bukan dekat hardcore scene,well ade lah sikit conspiracy dekat situ,tapi the real deal is in this blog!


Damn this blog is full of kutukan sial!
You guys have to see this!
Bubu Murad ni sebenarnye tak puas hati dengan hotties-hotties KL,kalau dekat JB dipanggil budak-budak market,kalau dekat Kelantan dipanggil "Amerika".
hahahhahahahah
Dia tak puas hati sooo dia buat lah blog kutukan niiiii,tapi malangnyaaa kantoi.
hahahahhahahah.
Last last hotties tuu hentam dia balik and hardcore scene guys pun hentam dia,here's the like page for this Bubu Murad.
Click here


3 : Adinda Evans
Post ni tak kan lengkap kalau takde Adinda Evans ni.
This girl "Rilek" jerr post dekat blog dia these statement:

"ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thankyou :)"
Posted by Adinda Evans' at Sunday, December 05, 2010


Nice kan?
Dia dah mengaku dia dah takde dara,then dia kata "asal kan ade maruah diri"?
WTF are you talking about bitch?I mean girl?
LOL
Okay,kalau korang,korang nak ke mengaku berani mampus macam ni?
Dah lah blog ramai readers mcm aku ni(ceh),then berani post benda yang can kill us instantly?
Damn gangster siaa this girl!
Salute!

Juliana Adinda Evans

Ini like page bagi Adinda Evans ni.Click here
Tapi ade cerita baru ni,Adinda ni dah taubat,dah pakai tudung.
Click here untuk ke like page official Adinda ni.
Her hair looks nice though.
LOL


Okay maybe i'll stop here for today's post.
Point aku untuk post ni ialah blogs sekarang telah disalah guna untuk mengutuk,mencaci,memaki dan trolls.
Kalau opinions maybe accepted but makian is too much lah kan?
So guys,kalau blog anda adalah salah satu daripada jenis 3 blog above,please i beg you,please delete your blog sebelum aku buat like page untuk korang.
hahahhahahaha.
Cheers!
=DDD

6 comments:

  1. Adinda Milano Evans' tak habis habis pertikaikan pasal dara dia , post dia semua tak masuk akal BODOH

    ReplyDelete
  2. makasih for the hate page..really boost my traffic..and thanks to adinda evans too coz she also boosted up my traffic.

    ReplyDelete
  3. You googled your name huh?
    Well,you're welcome.
    Thanks for increasing my traffic too.

    ReplyDelete
  4. dia ni keje kt albukhary international uni... kt kedah. poyo je minah nih. tergedik2 je kalau jalan

    ReplyDelete
  5. well, ive read almost all blog posted up there..here my comments..well about the first blogger, i think shes right about minah tudung tu..well cume bahase je kasar skit and dont tell me that "budi bahase budaya kita" cuz that sucks..ive met someone worst..adinda evans??oh shes nuts!!~

    ReplyDelete
  6. Bygkn.

    " I dh xder darew... Suami I amix arituw... Pelaw, bru jer nikah, dh trkm, maluwla aww..."

    Klu aq da kawen pon jgn hrp aq nk ddh cnggitu.

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP