Jun 9, 2011

Randomness

Aku takde idea nak post about what these holidays,nak buat vlog malas+takde idea so tertunda sampai sekarang.
Sigh.
So,i had a conversation with Emila,Aynn and my Dayah.
Heheheheh
Banyak jugak yang dibualkan,from blogs,dayah,to boyfriends.
hahahhahaha


Ape tujuan aku post benda ni?
Sebab aku kan nak maket dengan budak cnvt,sebab tuu la kene post kalau tak,tak maket lah ye dok?
o0o
Aku post sbb diorang kasi idea sikit for my blog.
Ade lah jugak idea baru yang timbul untuk dipost for the remaining hols.
Stay tune peeps!
=DD

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP