Mar 10, 2011

Okay go

Okay exam sudah habis.
Azhar pun telah kembali selamat ke pangkuan ibunya.
Now mari berbual pasal football.
Yeah tadi habis exam terus ade game versus EC,SAB,dengan Sekolah Seni JB.
And as expected we LOSE 3/3 of the game.
LOL
And my brother ade call tadi.
Dia cakap :
Tak tau dia pun kalah selasa lepas.
Malu lah kalah dengan Barcelona.
LOL.
Okay sambung cerita.
Dengan EC kena 1- 0.
SAB 1 - 0
Dengan Seni pun 1 - 0.
Ape nak jadi aku pun tak tau.
Berserah saje lah.
Tapi aku yakin dengan budak-budak ni.
Aku pulak Captain kan*ehem ehem
Aku kena lead this fucking team to the fucking Victory like 2009!
Actually takde lah victory mana pun,no 4 je.
Hikhikhik.
Masa tuu aku captain jugak,dapat numb 4 beb.
The first ever title dalam masa 10 tahun for SSI dalam sukan bola sepak.
SSI tak menang dalam 10 tahun.
And aku,and the other 17 gays,I mean guys break that good-for-nothing record!
*APPLAUSE
hahahhahahhaha
Im good,I mean really good.
LOL JK.
Nasib je kut.
Okay now my legs are shaking like hell sebab main 3 straight games,so resting for awhile.

p/s : The term "Resting" for me is actually sitting in front of this computer for the next 3 hours.

1 comment:

  1. eyh azhar dah pulang ke pangkuan keluarga? bagaimana?
    hahahhaaha all the best bebeh !

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP