Mar 11, 2011

The Power Of Skyline GTR R35


Tengok baik-baik meter tuu.
300++ km per hour.
1 jam 15 minit je dari JB to KL.
Kalau 45 minit dah boleh fight Kapal terbang AirAsia dah.
Kalau nak fight dengan Kancil mak aku,roadtax kereta Skyline ni dah mati pun aku rasa mak aku belum sampai.
LOL
Bagi sesiapa nak kahwin,cari la lelaki yang suka Skyline sebab Skyline ni complete package.
Laju pun laju style pun style.
Tapi cuma kena berani kan diri naik kereta ni je lah sebab paling kurang laki kau bawak 160 km/h.
hahahahha
Nice

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP