Jul 24, 2011

Malaysia FTW!!

Perlawanan yang sengit kita dapat tengok tadi dengan 8 gol dijaringkan 5 daripada Singapura dan 3 Malaysia.
Walaupun Harimau sudah baham dulu,tapi malangnya,Singa lagi kuat daaa.
So,the conclusion is Malaysia kalah for today's game.
But ape punca diorang ni kalah?
Lets tanya captain Malaysia,Safiq Rahim berikutan perlawanan tadi.
Oh and dia telah dibuang padang sebab menapak dada budak Singapura.
Mungkin dia ade sebab tertentu kenapa dia buat demikian?
Okay mari kita terjah.


Penjelasan yang amat jelas disitu oleh captain Malaysia.
Kalau dia tak halau maybe pemain Singapura tuu boleh kena demam denggi dan mampus tak pasal pasal dekat tengah-tengah padang.
Niat dia ni baik tapi referee tak faham.
Kesian dia.

Okay sekarang mari kita tanya pandangan hero kita for today yang jaring kan 2 goal iaitu Safee Sali!!
*applause



Hohohohoh.
Statement yang agak berbisa disitu oleh Safee Sali.
"Dia tuu" yang dimaksudkan tuu mungkin Safiq Rahim,MUNGKIN.
Kalau ye mungkin akan mencetuskan satu kontroversi bola sepak Malaysia ni.
Tapi aku rase memang betul pun cakap dia tuu,tak salah kalau Safee ni captain kan?
Handsome pun handsome,power pun power,tapi tuu lah Rajagopal tak berapa berkenan dengan Safee ni punya leadership sebab tahu nak goal je.

Okay tuu je lah pendapat pemain Malaysia yang kita dapat dengar pada malam ni.
Hope skuad bola sepak Malaysia dapat tibai Singapura "kaw kaw" punya Khamis ni.
InsyaAllah 5 - 0.
Maju lah sukan untuk negara.
Lulz.

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP