Dec 11, 2011

Interview with team Menyu.

Congratulations kepada team Menyu yang telah menang pagi ni 4 -1 dengan Wolves.
Tahniah diucapkan kepada pengurus Alex Ferguson dan anak-anak buahnye.
Hari ni kita akan interview Alex Ferguson berikutan kemenangan untuk hari ni dan kekalahan dia yang dengan Barcelona Basel hari tuu.



Agak straight forward ye penjelasan daripada manager Menyu yang tak handsome ni.
Agak bebal jugak sebenarnye dia ni,boleh pulak hashtag #GGmenyu mase tengah bebual.
Tak pernah dibuat orang.
Anyway,let's move on.
Ade khabar angin yang mengatakan Rooney dan RVP (Robin Van Persie) bergaduh sebab match hari ni.
Mari kita terjah bersama Nas Ahmad yang hembus nak mampus yang berambut maggie ni.

So ini lah dia hasil terjahan rambut maggie ni tadi.



Agak comel disitu ye muka Van Persie setelah "membilas" Rooney yang kononnye nak troll Van Persie.
Ape yang Van Persie kata semua betul,even though ramai yang butthurt Menyu tak layak ke top 16 teams ke Champions League tapi nak buat mcm mana kan,dah kalah.
Peminat setia Menyu pun faham lawan Barcelona Basel senang susah
Ape kan daya,gigit jari je lah.
Pukul 5 pagi ni Barcelona vs Real Madrid pulak.
Nanti kan interview bersama team yang kalah tidak lama lagi.
Akhir kata,maju lah BPL untuk UK.
LULZ

p/s : I made this myself.Feel free to use the images.

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP