Feb 14, 2012

Voila!

After for about 1 year using the same old dull good for nothing header,now I present you.....
*drum roll*
*drum roll*
*spotlight flickering*
*people cheering*
*birds chirping*
*pig snorting*
Le new header!


Yup,aku tau header baru ni awesome.
hahahahhahahahahha!
For about 1 hour je dapat buat macam ni,kira okay lah.
Korang perasan tak dekat huruf M dengan E dekat AWESOME tuu gambar aku?Sebab M dengan E bercantum akan menjadi ME which is aku.
Awesome an?
hahahahhahahahha!
Sorry for abandoning this blog for almost 1 month,Im an employed man right now.
So,dun have much time to type and all.
Oh and Im working at N&Z Skateshop in Plaza Angsana Johor Bahru.
If you have problem/s with your skateboard,then come lah,I give you the best price I can give,tuu pun kalau aku kenal kau lah.
hahahahahhaha!
Oh well havta hit the sack now.
Esok kerja pagi dowh!
If I have extra time then I will update this blog ASAP.
Cheers and Happy Valentine's Day for whoever that celebrates the Saint Valentino's day.
Assalamualaikum!
=DD

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

©2010-2011 msafiuddinismail.blogspot.com. All Rights Reserved.

Back to TOP